vorm en vorming | creatieve begeleiding

Het geeft me enorme voldoening een opdrachtgever of gebruiker blij te zien met wat ik heb ontworpen of gemaakt. Ik zet heel graag mijn eigen passies en vaardigheden in om anderen een beetje vrolijker of gelukkiger te zien worden. Dat doe ik ook als ik anderen daarmee inspiratie, motivatie of praktische handvatten kan geven. Naast mijn toegepaste ontwerpwerk begeleid ik regelmatig een aantal jongeren/jong volwassenen die door hun beperking moeite hebben zaken met betrekking tot studie, zelfstandigheid en communicatie voor elkaar te krijgen.

Wanneer het gepast is, gebruik ik daarvoor een creatieve benadering, meestal in de vorm van een samen bedacht ontwerp-, maak- of doe-project. Op die manier onderzoeken we niet alleen inspiraties en ambities, maar ook hoe we een kiemend idee ook daadwerkelijk voor elkaar kunnen krijgen. Daarnaast zijn de projecten een uitstekende middel om in gesprek te kunnen komen en blijven over dagelijkse kwesties die we vervolgens samen kunnen aanpakken.